Over Funeral Media

Funeral Media is een multimediabedrijf dat zich richt op het optimaliseren van beeld- en geluidsopnames tijdens uitvaartdiensten. Deze uitvaartdiensten worden vervolgens op een professionele wijze verwerkt in de huisstijl van uw organisatie. Funeral Media realiseert als het ware een audiovisueel visitekaartje van uw organisatie en geeft vervolgens u, als organisatie, de nabestaanden de kans tot een bijzondere herbeleving van de uitvaartdienst.

Uniek, waardevol en uiterst persoonlijk.

Het is mogelijk om de assemblage van de verschillende pakketten op locatie te laten uitvoeren. Via het Funeral Media Systeem is het mogelijk om online de binnenkant van de verpakkingen vorm te geven door persoonlijke items toe te voegen. Met deze zogenaamde web2print functie kan dit ontwerp worden uitgeprint en in de verpakkingen worden geplaatst. Hiermee is de personalisatie een feit. De (bewerkte) cd of dvd wordt naar de locatie gestuurd en kan uiteindelijk worden geplaatst in de verpakking. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehele assemblage uit te besteden aan Funeral Media. Tegen een geringe vergoeding wordt de verpakking gedepersonaliseerd en compleet uitgeleverd aan de locatie.

Een waardevol product dat kostenbesparend voor uw organisatie kan zijn. 

Het Funeral Media System is ook geschikt voor de grotere uitvaartorganisatie. De markerteer heeft inzicht in de werkprocessen en activiteiten van zijn franchise en houdt zicht op het gebruik van de juiste branding. Eveneens blijft hij op de hoogte van het aantal uitvaarten en de daarbij afgenomen producten.

Een duidelijk en overzichtelijke vorm van kwaliteitsbewaking

Voor mee informatie of voor een vrijblijvend gesprek, neem contact met ons op via onze contactpagina.